CX-30, NÄSTA GEN­ERA­TIONS SUV

Just nu 10 000 kr i rabatt

 

”Design är en av CX-30:s största försäljningsargument. Här har Mazda lyckats bra – riktigt, riktigt bra. Ingen annan SUV i det här segmentet har en lika vacker, mogen och samtidigt modern design.”

”Även interiören är riktigt bra, både sett till design och funktion. I jämförelse med konkurrenter som Hyundai och Volkswagen är materialens kvalitet mycket god, vilket genomsyrar hela upplevelsen. Denna interiör har en förvånansvärt hög premiumfaktor.”

”Det är på kurviga småvägar som Mazda CX-30 ter sig som bäst. För att vara en kompakt-SUV är bilen nämligen riktigt sportig. Storleken gör det lätt att placera bilen rätt i kurvorna och fyrhjulsdriften gör att bilen upplevs som neutral snarare än understyrd, vilket är ovanligt i klassen. Chassit är tight, direkt och hyfsat kommunikativt. Detta är definitivt klassens bästa körupplevelse när det kommer till sportighet!”

Välkommen in till oss för att uppleva den själv!

Förbr. (l/100 km bl. körn): WLTP: 5,9-7,0, NEDC korr: 4,6-5,6. Utsläpp (CO2, g/km): WLTP: 133-173, NEDC korr: 105-137. Euro 6d temp. Tioårsgarantin innefattar: 3 års fabriksgaranti samt 7 års förlängd garanti.
Se fullständiga villkor på mazda.se. 

Klicka för att se en större annons eller läs mer hos mazda.se

Fler erbjudanden Mazda:

MAZDA CX-5 2022

ÄVENTYR FÖR ALLA PASSAGERARE

Information Bonus Malus 2021

Så här funkar det

Mazda 3. Världsledande design

Mildhybrid med det senaste inom säkerhetsteknik

begagnade_bilar_puffbild_fram

BEGAGNADE PERSONBILAR OCH TRANSPORTBILAR PÅ LAGER

Här hittar du de senast inkomna bilarna. Kom förbi och provkör din favorit.

Kontakta oss

Skickar du ett mail så hör vi av oss så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt