Upplev nya Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Livet är en resa. Ibland går landsvägen bara rakt fram, ibland kommer det en överraskande kurva. Att ta sig från A till B är en del av livet, så varför inte göra det till en underbar upplevelse. För i verkligheten är det ju bara hårt arbete som leder till framgång.

Nya Tucsons smäckra profil är inte bara för syns skull. Den har fått en design som ska ge lägre dragkoefficient och bättre bränsleekonomi.

 

Kom in och upplev den du också!

Gäller ordertecknade bilar t.o.m. 28 februari 2017 om inget annat anges av din Citroën-återförsäljare. Priset är exklusive tillägg för metalliclack och andra tillval och går ej att kombinera med andra avtal, erbjudanden och värdecheckar. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Bränsleförbrukning blandad körning 3,6 – 4,8 l/100 km, utsläpp 94 – 110 g CO2/km. Månadskostnaden för privatleasing är beräknad på 36 månader och 3000 mil. Vid avtalstidens slut återlämnas bilen till din återförsäljare. Ingen uppläggningskostnad eller månatlig avikostnad. Hyresgivare är NF Fleet AB. Med reservation för sedvanlig kreditprövning. ConnectedCAM™ ingår endast i högsta utrustningsnivån ”Shine”, ej som tillval.

Klicka för att se en större annons eller läs mer hos hyundai.se 

Fler erbjudanden Citroen:

begagnade_bilar_puffbild_fram

BEGAGNADE PERSONBILAR OCH TRANSPORTBILAR PÅ LAGER

Här hittar du de senast inkomna bilarna. Kom förbi och provkör din favorit.

Kontakta oss

Skickar du ett mail så hör vi av oss så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt