Vi är auktoriserad återförsäljare av Hyundai och Mazda. Hos oss hittar du både nya och begagnade bilar. Som auktoriserad bilverkstad för Hyundai, Mazda, Citroen och Honda så hjälper vi även till att serva din bil om det behövs.

Med över 45 års erfarenhet vet vi vad som behövs för att göra bilägandet så tryggt och smidigt som möjligt. Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig nöjd med vår service och det bemötande du får, både som privatperson eller företagskund.

Välkommen!

Den familjära bilhandlaren i Östersund

Alanders Bil startades 1974 av bröderna Folke och Sture Alander. Sedan dess har företaget utvecklats till ett framgångsrikt familjeföretag, där även Mats Alander och Lotta Alander är verksamma sedan ett flertal år tillbaka. Ända sen starten har vi sålt Citroën, men 1993 tog vi även in Honda. Efter många år på Allégatan behövde vi till sist större lokaler, så 2005 gick flyttlasset till Rådhusgatan 94. Då passade vi även på att etablera vår egen serviceanläggning för Citroen och Honda. Sedan hösten 2016 är vi även stolta att presentera Hyundai i vårat hus och sommaren 2019 även Mazda.  Vi är nu totalt 15 medarbetare.

Kontakta oss

Skickar du ett mail så hör vi av oss så fort vi kan!

Not readable? Change text. captcha txt